iNed

Over iNed

Over Ons

Over iNed

Voorafgaand aan deoprichting van iNed, startte Paul Custers tijdens zijn studie Logistiek & Economie aan de H.E.A.O. te Arnhem in 2000 een onderneming in een ondereigen label geproduceerde lijn gezondheidsproducten, samen met zijn toenmaligezakenpartner. Deze producten werden in een in eigenbeheer ontwikkelde webwinkel verkocht. Al snel werd dit platform uitgerold naar andere webwinkels metgerelateerde artikelen en werden tevens informatieve websitesontwikkeld. Vanuit het MKB kwamen er verzoeken voor het realiseren vanvergelijkbare websites en webshops. Als antwoord op deze vraag, zagiNed het daglicht.

iNed richt zich op webdesign in de breedste zin van het woord envoorziet klanten van websites, webshops en maatwerk applicaties.Gerelateerde zaken als domeinnaamregistratie en webhosting behorentevens tot de core-business van iNed. Hiervoor beschikt iNed over eeneigen serverpark welk redundant is uitgevoerd over 2 datacentra en een 3e off-site backup locatie.

iNed ziet dat de behoefte naar Software-as-a-Service (SaaS) toeneemt. In hetgeval van SaaS hoeft de klant geen unieke website of webwinkel telaten ontwikkelen, maar worden gebruikers aangesloten op eenCMS, waarbij de gebruiker alleen betaalt voor het gebruikervan. iNed beheert 2 aparte Content Management Systemen: een CMS voorwebwinkels en een CMS voor websites. Beide systemen zijn in-houseontwikkeld en ondergaan een continu proces van verbetering. Maatwerkin de vorm van custom scripting en webdesign blijft tevens iNed's kerntaak.

Vertrouw op ervaring: Anno 2000 richt iNed zich op het verzorgen van internet oplossingen. iNed ondersteunt u graag bij de realisatie van uw website, webshop of maatwerk applicatie. iNed bespreekt in detail uw wensen en realiseert op basis hiervan samen met u het eindresultaat.

Contact
Vul hieronder de veiligheidscode 3518 in:


 

 Specialist in maatwerk PHP applicaties

iNed © 2017