iNed

Over iNed

Over Ons

Over iNed

Voorafgaand aan de oprichting van iNed, startte Paul Custers tijdens zijn studie Logistiek & Economie aan de H.E.A.O. te Arnhem in 2000 een onderneming in een onder eigen label geproduceerde lijn gezondheidsproducten, samen met zijn toenmalige zakenpartner. Deze producten werden in een in eigen beheer ontwikkelde webwinkel verkocht. Al snel werd dit platform uitgerold naar andere webwinkels met gerelateerde artikelen en werden tevens informatieve websites ontwikkeld. Vanuit het MKB kwamen er verzoeken voor het realiseren van vergelijkbare websites en webshops. Als antwoord op deze vraag, zag iNed het daglicht.

iNed richt zich op webdesign in de breedste zin van het woord en voorziet klanten van websites, webshops en maatwerk applicaties. Gerelateerde zaken als domeinnaamregistratie en webhosting behoren tevens tot de core-business van iNed. Hiervoor beschikt iNed over een eigen serverpark welk redundant is uitgevoerd over 2 datacentra en een 3e off-site backup locatie.

iNed ziet dat de behoefte naar Software-as-a-Service (SaaS) toeneemt. In het geval van SaaS hoeft de klant geen unieke website of webwinkel te laten ontwikkelen, maar worden gebruikers aangesloten op een CMS, waarbij de gebruiker alleen betaalt voor het gebruik ervan. iNed beheert 2 aparte Content Management Systemen: een CMS voor webwinkels en een CMS voor websites. Beide systemen zijn in-house ontwikkeld en ondergaan een continu proces van verbetering. Maatwerk in de vorm van custom scripting en webdesign blijft tevens iNed's kerntaak.

Vertrouw op ervaring: Anno 2000 richt iNed zich op het verzorgen van internet oplossingen. iNed ondersteunt u graag bij de realisatie van uw website, webshop of maatwerk applicatie. iNed bespreekt in detail uw wensen en realiseert op basis hiervan samen met u het eindresultaat.

Contact


 

Vul hieronder de veiligheidscode 6186 in:


 

 Specialist in maatwerk PHP applicaties

iNed © 2000 - 2024