iNed

Freelance PHP Programmeur

Over Ons

PHP Programmeurs sinds 2000

Op zoek naar een freelance PHP programmeur? iNed beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals op het gebied van PHP programmeren en complementaire programmeertalen waaronder MySQL en Javascipt/Query. Of u een enkele PHP programmeur wenst voor enkele uren aan een tijdelijke opdracht, of dat u een team van meerdere vaste programmeurs op een langdurige opdracht wenst te plaatsen, iNed ondersteunt u graag.

PHP is de programmeertaal bij uitstek wanneer het gaat om het draaien van online applicaties zoals websites en webshops, maar ook specifieke applicaties zoals een online agenda, tijdsregistratie tools, planningssoftware of ieder ander systeem dat overal en altijd beschikbaar dient te zijn, waarbij complexe taken geautomatiseerd worden, teneinde tijdswinst te behalen, kosten te besparen en een hogere mate van klanttevredenheid behaald kan worden.

Wat doet een freelance PHP Programmeur?

Een freelance php programmeur kan uw bedrijfswebsite of bedrijfsapplicatie onderhouden en uitbreiden, maar tevens ervoor zorgen dat de applicatie operationeel blijft. Daarnaast kan de programmeur veiligheidszaken bestuderen, implementeren of verbeteren. De programmeertaal PHP is continue in ontwikkeling. Met de komst van PHP 7 is er een enorme winst in performance, alsmede beveiliging behaald.

De meeste applicaties, websites en webshops zijn native ontwikkeld om te opereren onder PHP 5 (PHP 6 is er overigens niet, men heeft besloten om het nummer 6 over te slaan). Afhankelijk van de instellingen van de netwerkomgeving zijn applicaties doorgaans niet zonder meer compatible met beide PHP versies. De oplossing is aanpassing van de PHP scripting om zodoende de PHP applicatie geschikt en up to date te maken.

Waar heeft een PHP Programmeur verstand van?

Een freelance php programmeur heeft doorgaans kennis van meerdere programmeertalen, om zodoende de applicaties te laten functioneren conform eisen, wensen en specificaties. Hierbij kan men denken aan:

 • Javascript
 • MySQL
 • jQuery
 • HTML5
 • CSS3
 • Linux / Bash

 

Bovenstaande talen zijn complementaire programmeertalen voor PHP, dat wil zeggen dat ze nauw in verband met elkaar staan om applicaties functioneel te maken en tegelijkertijd intuïtief om te gebruiken. Afhankelijk van de specialisaties van de PHP programmeur, varieert de kennis van andere programmeertalen naast PHP, welk doorgaans bepaald word door de aard van voorgaande opdrachten.

Wat kost een PHP Programmeur?

Het uurtarief van een PHP programmeur varieert tussen de 45 euro per uur en 95 euro per uur, exclusief 21% BTW. De bandbreedte van het uurtarief is te verklaren middels onderstaande factoren, die het uurtarief van een PHP programmeur gunstig of ongunstig beinvloeden:

 • Op locatie of remote werken?
 • Junior/ Medior / Senior PHP Programmeurs
 • De duur van de opdracht
 • Is het plat programmeerwerk of is er sprake van een stukje architectuur en/of consultancy?
 • Randstad versus platteland: tarieven in de Randstad liggen beduidend hoger ten opzichte van de rest van Nederland.

Contact


 

Vul hieronder de veiligheidscode 2436 in:


 

 Specialist in maatwerk PHP applicaties

iNed © 2000 - 2024